DELOVI ZA REMONT ALTERNATORA

Remont alternatora za koji je ponekad najbitnija cena u odluci da li ćete ga raditi, uspešno ćete obaviti jedino ukoliko delovi za remont alternatora koje zamenite budu odgovarajućeg kvaliteta. U nekim situacijama novi alternator može biti i jeftiniji od remontovanja starog alternatora sa Vašeg vozila. Kvalitetni delovi alternatora koje možete pronaći u našoj prodavnici u svim cenovnim kategorijama možete poručiti jednostavnim pozivom naše korisničke podrške.

Remont alternatora

Za odluku da remontujete Vaš stari alternator u mnogome zavisi cena novog alternatora. U većini slučajeva isplativije je postaviti novi alternator od remonta starog. Svakako ukoliko se odlučite za remont alternatora koji je prilično jednostavna procedura, naša preporuka je da posetiti lokalni auto-električarski servis koji se bavi remontovanjem alternatora. Alternator se uvek sastoji od više komponenti i najteže je utvrditi pravi razlog prestanka pravilnog funkcionisanja alternatora. Istrošene komponente koje su sastavni deo svakog alternatora, takođe trebate zameniti i ugraditi nove.
novi alternator cena, cena alternatora

Stator

alternatori za automobile, alternatori za traktore

Rotor

kuciste alternatora, dekla alternatora

Dekla

alternato i delovi, delovi alternatora

Remenica

remont alternatora, delovi za remont alternatora cena
lezajevi

Ležaj

kolektor alternatora cena

Kolektor

DELOVI ALTERNATORA

Novi delovi alternatora su suštinski najbitniji za remont dotrajalog alternatora. Zamenski delovi alternatora moraju biti odgovarajućeg kvaliteta i da u potpunosti budu komptaiblni sa drugim komponentama na alternatoru. Svaki alternator poseduje broj pomoću kojeg se može utvrditi koji su delovi bili ugrađeni prilikom izrade. Naša korisnička podrška raspolaže takvim programimam i grešle prilikom poručivanja su svedene na minimum. Delovi alternatora koje kupite u našoj prodavnici će u potpunosti odgovarati specifikacijama originalno postavljenih delova.
diodna ploca bosch cena, diodna ploca, diodna ploca alternatora

Bosch-Nemačka

diodna ploca valeo cena, diodna ploca alternatora

Valeo-Francuska

diodna ploca alternatora cena, diodna ploca alternatora

Denso-Japan

diodna ploča, diodna ploča cena, diodna ploča alternatora

Marelli-Italija

diodna ploča cargo cena, diodna ploča

Cargo-Danska

diodna ploča as-pl cena, diodna ploča cena

As-Poljska

Ukoliko ne postoji broj na delovima alternatora koji ste skinuli sa starog alternatora, potrebno je da imate broj sa samog broja alternatora koji je u većini na nalepnici sa spoljašnje strane. Sa pripremljenim brojem alternatora i spiskom delova možete pozvati naš Call centar, gde će naši operateri sa dugogodiššnjim iskusvtom Vam pomoći da odaberete zamenski deo koji je instaliran na starom alternatoru.

Svi delovi za remont alternatora imaju garanciju od minimum 12 meseci od datuma kupovine. Iz dugogodišnjeg iskustva naša ponuda se zasniva na delovima proverenog kvaliteta i brenda koji su u većini proizvođači alternatora za fabričku ugradnju. Da biste ostvarili pravo na garanciju potrenbno je da zamenu delova izvršite u regstrovanom servisu za tu namenu.

Plaćanje poručenih delova se vrši prilikom preuzimanja u našoj poslovnoj jedinici ili prilikom preuzimanja od starane kuriske službe. Način plaćanja koji odobravamo je preko računa firme ili gotovinom. Svaki regler alternatora se izdaje uz odgvorajači račun i služi i kao garancija za robu.

Isporuka delova za remont alternatora se obavlja ličnim preuzimanjem ili slanjem kuriskim službama na teritoriji Srbije. Isporuka je naglašena nakon poručivanja i u večini potrebno je 24-48h od poručivanja.