LEFINDES

Lefindes auto delovi je specijalizovana radnja za prodaju alternatora i njegovih delova. Kroz dugogodišnje poslovanje stekli smo iskustvo u ovoj oblasti. Nalazimo se u Beogradu i naša ponuda delova broji više od 70000  različitih artikala za sve tipove vozila. Politika naše firme se zasniva na medjusobnom poverenju koje imamo sa našim kupcima i naša rešenost je da takav odnos zadržimo i u budućnosti.

0 +
ARTIKALA U PONUDI
0 +
BRENDOVA
0 +
GODINA SA VAMA
0 +
ZADOVOLJNIH KUPACA

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da budemo prepoznatljivi kao specijalisti za oblast alternatora. Trenutno naša ponuda je najveća u Srbiji i svakim danom je proširujemo. Da bi odgovorili na potrebe tržišta i pratili novitete u ovoj oblasti naš tim redovno usavršuje svoje znanje. Upoznajte nas sa Vašom situacijom i predložićemo Vam pravo rešenje u skladu sa Vašim mogućnostima. Pitajte sve što Vam nije jasno – tu smo da Vam pomognemo prilikom rešavanja problema.

lefindes alternatori

NAŠA MISIJA

Želimo da Vam damo pravu preporuku i pravi savet prilikom servisiranja alternatora ili kupovine novog. Lefindes tim vrednih i ambicioznih ljudi je uvek spreman da Vam pomogne tačnom i pravovremenom informacijom da izaberete proizvod koji će kvalitativno kvar na Vašem automobilu. Pozovite nas ili pošaljite upit i u najkraćem vremenskom roku ćete dobiti sve informacije koje su Vam potrebne.

LEFINDES Doo, PIB : 112723288 ; MATIČNI BROJ: 21726567