SIMPTOMI LOŠEG ALTERNATORA

Ukoliko su simptomi lošeg altarnatora sve učestaliji verovatno je vreme za zamenu alternatora ili remont. Da bismo Vam pomogli da prepoznate simptome lošeg alternatora dovoljno je da prepoznate znakove koji su:

  • Pritamljeno ili prejako svetlo
  • Ispražnjen akumulator
  • Upaljena lampica za akumulator na kontrolnoj tabli
  • Dodatna opremu u vozilu slabije radi
  • Problemi sa startovanjem vozila
  • Miris na zapaljene žice
  • Nakon startovanja motora se čuje kaiš na alternatoru koji cvili

Ukoliko ste primetili da su neki od simptoma lošeg alternatora prisutni posetite Vašeg servisera koji će Vam indentifikovati kvar i uputiti Vas da li jevreme za zamenu alternatora ili nekih njegovih delova.

PORUČIVANJE ALTERNATORA I NJEGOVIH DELOVA

Ukoliko je ustanovljen kvar na alternatoru ili je potrebno zameniti neke od njegovih delova možete se obratiti našoj prodavnici koja je specijalizovana za alternatore. Dovoljno je da pripremite broj šasije za nov alternator ili broj sa demontiranog alternatora ukoliko su Vam potrebni delovi. Naša prodavnica raspolaže sa 70000 artikala u ponudi i trudimo se da za svako vozilo imamo noce alternatore kao i njihove delove.

Kupovina novog alternatora

Naša ponuda alternatora je najveća u Srbiji i kao specijalizoavana prodavnica za prodaju alternatora raspolažemo sa svim potrebnim programima za indentifikaciju odgovarajućeh alternatora za Vaše vozilo. Pozovite našu korisničku podršku ili kupite alternator u našem online shopu brzo jednostavno i bezbedno.

Kupovina delova alternatora

Ukoliko ste se oflučili za remon alternatora dovoljno je da sa starog alternatora koji ste demontirali pronađete broj i pozovete naš Call centar za konsultacije oko izbora delova. Naša služba prodaje raspolaže sa programima koji mogu indentifikovati delove koji ugrađeni u stari alternator koji je bio na Vašem vozilu.

PROMOTIVNE CENE ALTERNATORA SU U TOKU !!!

Da biste izvršili kupovinu broj koji je na Vašem starom altenatoru možete uneti u polje za pretragu. Naša korisnička služba na raspolganju Vam je za sva pitanja oko načina poručivanja ili izbora delova. Savetujemo Vas da nam se obratite da bi greške prilikom poručivanja bile svedene na aminimum

Novi alternatori imaju garanciju od minimum 12 meseci od datuma kupovine. Iz dugogodišnjeg iskustva naša ponuda se zasniva na delovima proverenog kvaliteta i brenda koji su u većini proizvođači alternatora za fabričku ugradnju. Da biste ostvarili pravo na garanciju potrenbno je da zamenu delova izvršite u regstrovanom servisu za tu namenu.

Plaćanje poručenih delova se vrši prilikom preuzimanja u našoj poslovnoj jedinici ili prilikom preuzimanja od starane kuriske službe. Način plaćanja koji odobravamo je preko računa firme ili gotovinom. Svaki deo se izdaje uz odgvorajači račun i služi i kao garancija za robu.

Isporuka naručenih delova se obavlja ličnim preuzimanjem ili slanjem kuriskim službama na teritoriji Srbije. Isporuka je naglašena nakon poručivanja i u večini potrebno je 24-48h od poručivanja.

BESPLATNE KONSULATCIJE